Welkom

Als je je huidregiment nieuw leven wilt inblazen, een nieuwe look wilt verkennen of je innerlijke schoonheid naar voren wilt brengen, dan is dit jouw plek! Ons team is gespecialiseerd in uw individuele schoonheidsbehoeften op maat.

Onze klanten verwennen en ervoor zorgen dat ze er op hun best uitzien en voelen in een ontspannen omgeving, dat is waar onze diensten over gaan.

Alles is mogelijk, met voldoende tijd voor communicatie en overleg en 15 jaar ervaring.

Meet Nina K

Nina K., die al meer dan 15 jaar in de mode hoofdsteden van de wereld heeft gewerkt voor grote namen in het spel, van Roberto Cavalli tot Vivienne Westwood, is het gezicht en het brein achter de operatie.

In 2005 won ze de prijs voor beste visagiste van Nederland.

Mode en schoonheid zijn de oorsprong van de passie van Nina K. Ze heeft daarom haar kennis en ervaring geïntegreerd in een nieuw concept ‘Skin of the Future’.

Nina K biedt in Rotterdam een breed scala aan van op maat gemaakte DNA huidverzorgings- en schoonheidsbehandelingen, trainingen en adviesdiensten.

Nina K en haar team zetten zich volledig in om de huid en look te creëren die je altijd al wilde hebben, met de speciale zorg en aandacht die je nodig hebt.

EN