Prijzen

Beauty on the Go € 30
Flawless Day or Night € 75
Occasional Theme Look € 100
Customized Privé Les € 175
Beauty Workshop € 125 p.p.

Boeken

Beauty & Bubbles

Wat als je nou van Beauty Lab je eigen dansvloer zou maken?

Grijp een vriend of twee en bereid je voor op een middag vol mooie gezichten, champagne, geweldige muziek en geweldige vibes! Houdt je camera klaar voor jullie paparazzimoment terwijl je plezier hebt. Je wordt begeleid door een van onze schoonheidsexperts bij het creëren van een onberispelijke foundation, snatch and glow, onfeilbare wenkbrauwen, begeerlijke ogen en misleidende wimpers die eeuwig meegaan.

Vanaf € 145,- p.p.

Thema workshops op maat gemaakt voor speciale gelegenheden zoals verjaardagen, vrijgezellenfeesten of een exclusief meidenavondje. 

Neem contact op

Openingstijden

Maandag 10.00 – 17:00
Dinsdag   10.00 – 20:00
Woensdag Gesloten
Donderdag   10.00 – 17:00
Vrijdag  10.00 – 17:00
Zaterdag   10.00 – 17:00
Zondag Gesloten

Boeken

Bruidsdiensten

Een bruid kan alleen maar worden beschreven met één word: ‘prachtig’. Maar er komt zoveel meer kijken om de aanstaande bruid er op haar best uit te laten zien en te laten voelen op haar grote dag. De maanden voorafgaand aan een bruiloft zijn altijd een stressvolle tijd voor de bruid. De to-do-lijst is nooit eindigend met zoveel om voor te zorgen.

Ons team doet er alles aan om het de aanstaande bruiden gemakkelijker te maken. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je er op jouw speciale dag op je best uitziet. De look van een bruid is echter niet alleen beperkt tot haar uitzet en make-up. Het omvat holistische huidverzorging in de maanden en weken voorafgaand aan de bruiloft. Om het voor de aanstaande bruid eenvoudiger te maken, hebben we een set pre-bruidspakketten samengesteld die je zullen helpen je look te verbeteren en één ding van je bruidschecklist te halen. Neem een kijkje en laat ons je veranderen in de prachtige bruid waar je van droomde.

€ 500,-


Essential Bruidspakket

Consult & Test Run + Trouwdag Make-up

Voor Bruidspartij leden;

Make-up op de trouwdag € 150

Consult & Test Run € 100

Neem contact op

€ 650,-


Glam Bruidspakket

Consult and Test Run + Customized Pre-Wedding Facial + Trouwdag Make-up

Voor bruidspartij leden;

Make-up op de trouwdag € 150

Consult en Test Run € 100

Neem contact op

€ 750,-


Elite Bruidspakket

Consult en  Test Run + Customized Pre-Wedding Facial + Trouwdag Make-up Bruid & Bruidegom + Touch-up tijdens de photoshoot

Voor Bruidsparty leden;

Make-up op de trouwdag € 150

Consult & Test Run € 100

Neem contact op

Alle pakketten kunnen worden aangepast aan uw individuele behoeften. Neem contact met ons op om uw eigen pakket samen te stellen of als je andere vragen hebt.

Contact Us

Jufferstraat 98 || 3011 XM Rotterdam
Tel: +31 619158377

info@ninak.nl
Contact »
Leave Feedback »