Over

Nina K

Als je je huidregiment nieuw leven wilt inblazen, een nieuwe look wilt verkennen of je innerlijke schoonheid naar voren wilt brengen, dan is dit jouw plek! Nina K’s team is gespecialiseerd in uw individuele schoonheidsbehoeften op maat.

15 Jaar

Ervaring

Na een lange weg afgelegd te hebben na meer dan 15 jaar in de mode hoofdsteden van de wereld te hebben gewerkt voor grote namen in de sector van Roberto Cavalli tot Vivienne Westwood, is Nina K. het gezicht en brein achter de operaties.

Skin

Lab

Het kennen van uw huidtype is een goed begin, maar niet voldoende. De conditie van de huid verandert meerdere keren op één dag, laat staan ​​in de loop van ons leven. Om de huid op de meest efficiënte manier te verbeteren en te onderhouden, moeten we ons persoonlijke huidtype en de toestand ervan herkennen, gevolgd door gepersonaliseerde behandelingen die onmiddellijk zichtbare resultaten opleveren.

Ons Skin Lab biedt een op maat gemaakt plan voor diagnose, verbetering en onderhoud van uw huid met behulp van de nieuwste methoden en behandelingen in huidtechnologie. We bieden ook enkelvoudige diensten zoals digitale huidanalyse, huidverjonging, instant boosting-oplossingen, permanente ontharing en nog veel meer.

1

IPL Ontharing – Elektrolyse Haarverwijdering

Digitale Huidanalyse – Gezichtsbehandelingen – Signature Treatments – Coagulatie Therapie

Bindweefselmassage – Cupping Massage

Consultatie – Botox – Fillers

Portfolio

Jetpack_Portfolio not found.

Beauty

Lab

Make-up is een hulpmiddel waarmee u van binnenuit kunt uitdrukken wie u bent. Wij zijn van mening dat elk individu in staat moet zijn om zijn eigen make-up routine te ontwikkelen die aansluit bij zijn persoonlijke stijl en karakter.

Onze missie is simpel: “Iedereen de mooiste versie van zichzelf laten worden.” 

Ons Beauty Lab is een geavanceerd make-up en beauty experience centrum waar we analyseren, experimenteren en innoveren met de laatste trends en een zeer unieke selectie merken.

Openingstijden

Dag Tijden
Maandag
10.00 – 17:00
Dinsdag
10.00 – 20:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
10.00 – 17:00
Vrijdag
10.00 – 17:00
Zaterdag
10.00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Open voor speciale vooraf geboekte afspraken buiten onze reguliere openingstijden. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.

Contacteer ons

EN