About
Nina K

Als je je huidregiment nieuw leven wilt inblazen, een nieuwe look wilt verkennen of je innerlijke schoonheid naar voren wilt brengen, dan is dit jouw plek! Nina K’s team is gespecialiseerd in uw individuele schoonheidsbehoeften op maat. More »

15 Jaar
Ervaring

Na een lange weg afgelegd te hebben na meer dan 15 jaar in de mode hoofdsteden van de wereld te hebben gewerkt voor grote namen in de sector van Roberto Cavalli tot Vivienne Westwood, is Nina K. het gezicht en brein achter de operaties. More »

Beauty Lab

Make-up is een hulpmiddel waarmee u van binnenuit kunt uitdrukken wie u bent. Wij zijn van mening dat elk individu in staat moet zijn om zijn eigen make-up routine te ontwikkelen die aansluit bij zijn persoonlijke stijl en karakter.

Onze missie is simpel: “Iedereen de mooiste versie van zichzelf laten worden.”

Ons Beauty Lab is een geavanceerd make-up en beauty experience centrum waar we analyseren, experimenteren en innoveren met de laatste trends en een zeer unieke selectie merken.

Services

Skin Lab

Het kennen van uw huidtype is een goed begin, maar niet voldoende. De conditie van de huid verandert meerdere keren op één dag, laat staan ​​in de loop van ons leven. Om de huid op de meest efficiënte manier te verbeteren en te onderhouden, moeten we ons persoonlijke huidtype en de toestand ervan herkennen, gevolgd door gepersonaliseerde behandelingen die onmiddellijk zichtbare resultaten opleveren.

Ons Skin Lab biedt een op maat gemaakt plan voor diagnose, verbetering en onderhoud van uw huid met behulp van de nieuwste methoden en behandelingen in huidtechnologie. We bieden ook enkelvoudige diensten zoals digitale huidanalyse, huidverjonging, instant boosting-oplossingen, permanente ontharing en nog veel meer.

Behandelingen

Portfolio

Jetpack_Portfolio not found.

Openingsuren

Maandag Gesloten
Dinsdag   10.00 – 20:00
Woensdag 10.00 – 17:00
Donderdag 10.00 – 17:00
Vrijdag  10.00 – 17:00
Zaterdag   10.00 – 17:00
Zondag Gesloten

Open voor speciale vooraf geboekte afspraken buiten onze reguliere openingstijden. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.

Contact

Nieuws

De MedCos IPL methode is veiliger doordat er met verschillende licht golflengtes en met veel…

De MedCos IPL methode is veiliger doordat er met verschillende licht golflengtes en met veel…

Contact Us

Jufferstraat 98 || 3011 XM Rotterdam
Phone: +31 619158377

info@ninak.nl
Contact »
Leave Feedback»

 

Skin of the Future, Revealing the beauty in you!

Contact

EN