WELKOM

De branche Uiterlijke verzorging, met name beauty en skincare zijn sterk in ontwikkeling. Met onze kennis en passie voor het vak en cosmetica volgen wij alle trends in deze branche en na alles zelf getest te hebben, selecteren we de beste producten en behandelingen die voor onze klanten interessant zijn. Uiteraard en alleen als wij overtuigd zijn van de toegevoegde waarde nemen we het op in ons assortiment en als mogelijke behandeling.

 

OVER NINA K

Nina volgde haar visagie opleiding en de Masterclass Gruppo Select bij make-up school Mieke Petiet te Amsterdam waar ze nu ieder jaar als examinator terugkomt. Net klaar met de Masterclass in 2005 deed ze mee aan landelijke visagie & styling wedstrijd en won ze de eerste plaats voor Nederlands Kampionschap in categorie Catwalk.

Daarna vertrok ze naar Milaan waar ze een paar maanden ervaring opdeed in de mode wereld bij o.a. Chanel, Roberto Cavalli, Calvin Klein en vele andere topmerken.
Nina werkt al meer dan tien jaar als internationaal Visagie docent, beauty assessor en als freelance visagiste en styliste, in zowel binnen als buitenland, met name in de Verenigde staten, Engeland en Dubai.

In 2009 is ze door het Kwaliteitscentrum en de ANBOS gevraagd om deel te nemen aan het landelijke examencommissie visagie waar ze samen met Micky Jooren en Bert Timmermans voor het ontwikkelen en bewaken van de kwaliteit van het branche diploma en de examinering zorg uitdraagt.
Naast het vak visagie is ze ook gediplomeerd schoonheids- en huidspecialiste.
Beauty Instituut Nina K bestaat uit twee delen die elkaar goed aanvullen:
1. Beauty & styling, korte beschrijving
2. Professional skin care : Nina K. biedt een uitgebreide range van huidbehandeling met de allerlaatste technologie en skin solutions. Waaronder intense pulsed light, blend en diathermie voor definitief ontharen en hoog energetisch gepulseerde licht voor huidverjonging en versteviging, en het verwijderen van couperose en acne.
Door deze unieke combinatie van kennis en vakkundigheid heeft Nina K o.a. Erasmus Ziekenhuis in haar klantenkring voor de bovenstaande professional skin care behandelingen.

Like ons op Facebook

Volg ons op Twitter