Definitief ontharen

Met de technisch hoogwaardige MedCos IPL methode wordt in de haarfollikel de licht-energie omgezet in warmte-energie waardoor de haarwortel definitief, pijnloos en veilig wordt vernietigd. Elk deel van uw lichaam kan ongewenste haargroei, met als resultaat een haarreductie van 80 tot 90%, snel behandeld worden.

Tussen opeenvolgende behandelingen ligt een periode variërend van 6 tot 12 weken. Vanwege de haargroei cyclus zijn er meerdere behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Gemiddeld zijn 8 behandelingen nodig voor een bevredigend eindresultaat.

Afspraak maken

Huidverjonging

Een wat slapper aanvoelende huid, rimpeltjes en licht pigmentatie zal voor de meeste mensen bekend in de oren klinken. Middels de MedCos huidverjongings methode kunnen deze verschijnselen van huidveroudering effectief aangepakt worden.

Het hoog energetisch gepulseerde licht, wordt door de huid opgenomen en omgezet in warmte. Hierdoor wordt de huid intensief gestimuleerd en daardoor vervaagt het pigment, verdwijnen uitgezette bloedvaatjes en worden de poriën in de huid fijner. Tevens wordt de aanmaak van nieuwe huidcellen gestimuleerd en wordt er nieuw collageen aangemaakt, waardoor de huid frisser en jonger toont en de textuur van de huid verbetert. De huidstructuur zal verbeteren en het gelaat toont gezonder, frisser en jonger. De behandeling van huidveroudering met de MedCos IPL in combinatie met de juiste Anti Aging producten genereert een enorm mooi resultaat.

Afspraak maken

Couperose behandeling

Met de MedCos IPL methode kunnen veel verschillende vormen van couperose effectief behandeld worden. Het licht wordt geabsorbeerd door de rode bloedcellen in de vaatjes en vervolgens naar de wanden van de vaatjes geleid. Daar wordt de lichtenergie omgezet in warmte energie en worden de vaatjes door selectieve verhitting geraakt waarna de couperose zal verdwijnen.

De storende verwijde bloedvaatjes kunnen met een kuur van enkele behandelingen worden verwijderd/vervaagd door het gepulseerde licht dat wordt overgebracht op de te behandelen locatie.

De behandelde vaatjes worden in de meeste gevallen donkerder, waardoor het lijkt of de couperose erger is geworden. Dit is echter een goed teken en houdt in dat de vaatjes geraakt zijn. De duur van een behandeling varieert van 2 tot 10 minuten. Tussen opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 2-4 weken. Gemiddeld zijn tussen de 3 en 5 behandelingen nodig voor een bevredigend resultaat.

Afspraak maken

Spider naevi behandeling

Spider naevi zijn storende verwijde bloedvaatjes, veelal voorkomend op de bovenbenen, beter bekend als “spinnetjes” of “spiders”.

Met de MedCos IPL methode kunnen deze storende verwijde bloedvaatjes, “spinnetjes”, zeer effectief en veilig behandeld worden. De storende verwijde bloedvaatjes kunnen worden verwijderd/ vervaagd door middel van het gepulseerde licht dat overgebracht wordt op de te behandelen locatie.

Tussen opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 2 tot 4 weken en doorgaans is na enkele behandelingen al een duidelijke verbetering zichtbaar. De duur van een behandeling varieert van 10 tot 15 minuten. Gemiddeld zijn tussen de 3 en 5 behandelingen nodig voor een bevredigend resultaat

Afspraak maken

Acne behandeling

Met de MedCos IPL kunnen vele vormen van acne zeer effectief en veilig behandeld worden. Het gepulseerde licht wordt door de huid opgenomen en omgezet in warmte. Door deze warmte wordt de bacterie P. acnes vernietigd. Deze bacterie is met name verantwoordelijk voor het ontstaan van acne.

Een behandeling duurt ongeveer 10 tot 15 minuten en tussen opeenvolgende behandelingen ligt minimaal een periode van 2 weken. Afhankelijk van de ernst van de acne, wordt bij aanvang bepaald hoeveel behandelingen nodig zijn en welke frequentie het meest optimale resultaat geeft. Dit kan ook vaker dan 1 keer per 2 weken zijn. Dit is onder meer afhankelijk van de locatie en de ernst van de acne. Doorgaans is een kuur van 8 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat.

Afspraak maken

Prijzen

Elk huidtype is anders en vraagt om een unieke aanpak. Wij nemen uitgebreid de tijd om uw huid en behoeften te bekijken en stemmen samen een behandelplan af.

Definitief ontharing wordt in veel gevallen vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Raadpleeg hiervoor uw polisvoorwaarden van uw zorgverzekering.

LOSSE BEHANDELINGEN:  TIJD

PRIJS

Elektrisch ontharen    15 min.

€ 20

Huidanalyse en behandelplan

Gratis

Acne Facial

€ 40

Mini Facial    30 min.

€ 25

Facial    45 min.

€ 35

Facial    60 min.

€ 40

Serum behandeling

€ 10

Wenkbrauwen modelleren

€ 5

Wenkbrauwen epileren

v.a.€ 7,50

Wenkbrauwen verven

€ 7,50

Wimpers verven

€ 12,50

Wimpers en wenkbrauwen verven

v.a.€ 17,50

Afspraak maken

Contact Ons

Curieplaats 35, 3069 HA, Rotterdam
Tel: +31 619158377

info@ninak.nl
Contact opnemen »
Feedback achterlaten »

 

[booked-calendar year=”” month=”” switcher=”0″ calendar=”23″]

[/booked-calendar]