Cupping Massage

Het doel van cupping is om meer bloed naar de oppervlakte van de huid te trekken. Dit wordt bereikt door een onderdruk in de beker te creëren, meestal door middel van verwarmde lucht, en de beker vervolgens op de huid te plaatsen. Terwijl de lucht afkoelt en samentrekt, wordt de huid in de beker getrokken.

Afgestemd op uw dagelijkse behoeften, of het nu gaat om reiniging, ontspanning of totale ontsnapping van de buitenwereld: Nina K’s gezichtsbehandelingen zijn een reis op zich. Kies uit de uitgebreide assortiment aromatische, effectieve en huidverbeterende gezichtsbehandelingen. Laat u adviseren door de huidexperts en kom op een huidverbeteringsreis waarbij uw huid voor langere tijd ultieme gezondheid ervaart.

Cupping biedt zowel fysieke als mentale voordelen
  • Cupping brengt het bloed van het lichaam dichter bij het huidoppervlak, waarvan wordt aangenomen dat het de bloedsomloop in het algemeen verbetert.

  • Strakke, pijnlijke spieren worden losgemaakt tijdens cupping, wat de genezing en ontspanning van spiervezels bevordert.

  • Littekenweefsel en verklevingen na een operatie kunnen pijnlijk zijn omdat het strakgetrokken weefsel tijdens beweging trekt. Cupping kan helpen om deze weefsels te verzachten en ze flexibeler en plooibaarder te maken, waardoor pijn wordt verminderd.

  • Cupping helpt om lymfevloeistof effectiever door het lichaam te verplaatsen, waardoor het immuunsysteem wordt versterkt en versterkt.

  • Degenen die depressief of angstig zijn, voelen zich vaak veel meer ontspannen en positiever na massage-cupping.

  • Cupping wordt ook verondersteld gunstig te zijn voor mensen die lijden aan ademhalingsaandoeningen zoals verkoudheid, astma, allergieën of bronchitis.