Digitale Huidanalyse

Tijdens de HuidScan worden foto´s gemaakt van uw huidlagen in zes verschillende huidanalyse-modi die ons helpen in het opstellen van het correcte behandelplan voor uw huid. Daarnaast helpt de scan ons ook om u correct te adviseren op het gebied van lifestyle. Vaak beginnen huidaandoeningen in de diepere lagen van de huid waardoor ze pas later echt zichtbaar worden. De gepatenteerde technologie waar de HuidScan gebruik van maakt geeft ons belangrijke inzichten betreft uw huidproblemen die met het blote oog vaak niet zichtbaar zijn. Hierdoor kunnen we eventuele problemen aan het huidoppervlak wellicht voor zijn door preventief te behandelen.

Wat kunnen we meten met de HuidScan?

– Huidgevoeligheid,
– Couperose,
– Elasticiteit,
– Vochtgehalte,
– Huidstructuur,
– Grove poriën,
– Zonbeschadiging,
– Pigmentatie,
– Talgproductie,
– En een prognose over hoe de huidveroudering zich kan ontwikkelen.

De analyse en de foto´s worden vervolgens na goedkeuring van de cliënt opgeslagen in onze database zodat we na een behandelkuur ook het resultaat inzichtelijk kunnen maken door de beelden met elkaar te vergelijken.

Welke producten en supplementen kan ik gebruiken?

Bij Nina K’s Skin Lab kunt u terecht voor huidverzorgings- en zonneproducten maar ook voor uw supplementen. Voor de extreem gevoelig huid, de onzuivere huid of de beschadigde huid. Voor iedere huid is een product te vinden dat de juiste verzorging biedt. Nina K werkt enkel met kwalitatief hoogwaardige huidverzorgingsproducten als Obagi Medical, Medik8 en Mesoestetics en natuurlijke supplementen van Nutramin en Laviesage.

Waarvoor zijn de producten en supplementen te gebruiken?

– Dagelijks gebruik
– Acne
– Huidveroudering
– Hyperpigmentatie
– Rosacea
– Couperose
– Eczeem
– Droge huid
– Gedehydrateerde huid
– Camouflage

Welk product past bij mij?

Tijdens een persoonlijk intakegesprek of na een HuidScan zal één van Nina K’s experts bepalen welke producten het beste bij uw huid passen. Deze intake is kosteloos.