Gezichtsbehandelingen

Afgestemd op uw dagelijkse behoeften, of het nu gaat om reiniging, ontspanning of totale ontsnapping van de buitenwereld: Nina K’s gezichtsbehandelingen zijn een reis op zich. Kies uit de uitgebreide assortiment aromatische, effectieve en huidverbeterende gezichtsbehandelingen. Laat u adviseren door de huidexperts en kom op een huidverbeteringsreis waarbij uw huid voor langere tijd ultieme gezondheid ervaart.

Afgestemd op uw dagelijkse behoeften, of het nu gaat om reiniging, ontspanning of totale ontsnapping van de buitenwereld: Nina K’s gezichtsbehandelingen zijn een reis op zich. Kies uit de uitgebreide assortiment aromatische, effectieve en huidverbeterende gezichtsbehandelingen. Laat u adviseren door de huidexperts en kom op een huidverbeteringsreis waarbij uw huid voor langere tijd ultieme gezondheid ervaart.

Acne behandeling

Wat is acne?

Acne is de medische term voor puistjes, pukkels of mee-eters en is een van de meest voorkomende huidaandoeningen. Acne is een aandoening van de talgklieren en kan voorkomen op het gezicht, rug en borst. Op deze plekken zijn de talgklieren actiever. Het wordt veelal gekenmerkt door een vette huid, gerstekorrels, mee-eters, rode bultjes, puistjes of onderhuidse ontstekingen. Hiernaast kunnen er ook pigmentvlekjes, rode vlekjes, grovere poriën en littekentjes aanwezig zijn.

Hoe behandelen wij acne?

Nina K biedt de volgende behandelingen van acne aan:

– Dieptereiniging
– Peelingbehandeling
– Micro-needling behandeling
– Camouflagebehandeling
– Supplementen en Voedingsadvies

Wat zijn de kosten van een acne behandeling?

Een acnebehandeling is al mogelijk vanaf €75,00.

Wordt een acne behandeling vergoed?

De behandeling van acne, restacne en acnelittekens kan vergoed worden door de zorgverzekeraar. Dit komt vanuit het aanvullende pakket ‘acnetherapie’. Vraag bij uw zorgverzekeraar na of ‘acnetherapie’ in uw pakket zit.

Welke acne behandeling past bij mij?

Tijdens een persoonlijk intakegesprek zal één van Nina K’s experts bepalen welke acne behandeling het beste bij uw huid past. Deze intake is kosteloos. Vaak is een combinatie van behandelingen nodig. Bij een actieve vorm van acne wordt veelal een dieptereiniging in combinatie met de peelingbehandeling toegepast. Bij restacne, grove poriën en acne littekens worden peeling behandelingen afgewisseld met micro-needling behandelingen.

Classic facials

Wat is een Classic facial?

Tijdens een Classic facial komt optimale huidverzorging en totale ontspanning met elkaar samen. Dit zorgt ervoor dat u als herboren de deur uit gaat.

Wat voor Classic facials zijn er?

Bij Nina K’s Skin Lab kunt u terecht voor verschillende behandelingen. U kunt uw behandeling naar eigen keuze inrichten of kiezen uit een van onze samengestelde pakketten. Tevens kunt u extra ‘Beauty Treatments’ aan uw behandelingen toevoegen als wenkbrauwen epileren en wimpers en wenkbrauwen verven.

Wat kost een Classic facial?

Classic facials zijn al mogelijk vanaf €50,00 per behandeling.

Welke behandeling past bij mij?

Tijdens een persoonlijk intakegesprek zal één van Nina K’s experts samen met jou bepalen welke behandeling het beste bij jouw huid en wensen past.

Pigment behandeling

Wat is pigment?

Pigment is een kleurstof die ook wel melanine wordt genoemd. Het geeft kleur aan de haren, de iris van het oog en onze huid. Pigment beschermt uw huid tegen de UV- straling die in zonlicht zit. Als u lang in de zon zit, maakt de huid onder andere meer pigment aan, zodat u beter beschermd bent. Bij hyperpigmentatie is er sprake van een ophoping van dit huidpigment. Hierdoor ontstaan er plaatselijk donkere plekken in de huid. Hyperpigmentatie is een veel voorkomende klacht en op oudere leeftijd een gevolg van het verouderingsproces.

Hoe kan pigment behandeld worden?

– Micro-Needling: Derma-Pen en SkinPen
– Coagulatie Therapie
– Cosmelan
– Productadvies en gebruik
– Supplementen advies en gebruik

Wat kost een pigmentbehandeling?

Een pigmentbehandeling is al mogelijk vanaf €60,00.

Welke pigment behandeling past bij mij?

Tijdens een persoonlijk intakegesprek zal één van Nina K’s experts bepalen welke pigment behandeling het beste bij uw huid past. Vaak is een combinatie van behandelingen nodig. Deze intake is kosteloos.

Peelings

Wat is een peeling?

Bij een chemische peeling wordt de huid behandeld met een hoge concentratie van een zuur, bijvoorbeeld glycolzuur of salicylzuur of melkzuur. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat dode huidcellen makkelijker loslaten, waardoor de kleur en textuur egaler worden. De talgproductie normaliseert en de littekentjes en vlekjes vervagen. Daarnaast hebben de peelings ook positieve effecten bij huidveroudering. Omdat de huid zich vernieuwt voelt deze gladder en zachter aan, en oogt gezonder en frisser. Zelfs fijne lijntjes vervagen waardoor de huid een jeugdigere uitstraling zal hebben. Huidveroudering, pigmentproblemen, zonschade en acné zijn allemaal problemen die door de toepassing van een peeling verbeteren.

Wat zijn de kosten van een peeling behandeling?

Een peeling behandeling is al mogelijk vanaf €60,00.

Wordt een peeling behandeling vergoed?

Een peeling behandeling kan vergoed worden door de zorgverzekeraar als deze ten behoeve van de behandeling van acne wordt toegepast. Dit komt vanuit het aanvullende pakket ‘acnetherapie’. U kunt contact opnemen met uw zorgverzekeraar om na te gaan of ‘acnetherapie’ in uw pakket zit.

Welke peeling past bij mij?

Tijdens een persoonlijk intakegesprek zal één van Nina K’s huidexperts bepalen welke peeling het beste bij jou past. Soms is er een combinatie tussen de diverse peelings nodig om tot het gewenste eindresultaat te komen. De intake is kosteloos.

Micro-Needling

Wat is Micro-needling?

Bij een microneedling behandeling wordt gebruik gemaakt van minuscule naaldjes die vibrerend talloze kleine kanaaltjes maken. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog. Door de prikkeling in het bindweefsel komen actieve groei- en helende factoren vrij die zorgen voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van verschillende solutions die veel actieve werkstoffen met ingrediënten zoals hyaluronzuur, vitaminen, mineralen, aminozuren, antioxidanten en natuurlijke bestandsdelen bevatten. Deze dringen diep door tot in de onderste lagen van de lederhuid en stimuleren de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine.

Microneedling is een hygiënische, snelle en effectieve manier om huidverbetering te bewerkstelligen, waarbij de huid in de diepte vernieuwd en verfraaid wordt zonder de bovenste huidlaag (epidermis) te beschadigen. Het doel is om structurele en duurzame huidverbetering te bewerkstelligen. Het effect is dat er, op natuurlijke en veilige wijze, een enorm scala aan huidverbeteringen bereikt kunnen worden.

Voor wie is microneedling geschikt?

– Huidveroudering
– Donkere kringen rond de ogen
– Grove poriën
– Rimpels
– Fijne lijntjes
– Onregelmatige huidstructuur
– Pigmentatie
– Acne littekens
– Littekens
– Striae
– Zwangerschapsstriemen
– Pigmentvlekken
– Grauwe huidskleur
– Huidverslapping

Hoe ziet een microneedling behandeling eruit?

Voorafgaand aan de microneedling behandeling wordt de huid gereinigd en gedesinfecteerd. Hierna zal de voor jouw huid geschikte Meso cocktail worden bereid. Deze cocktail bestaat uit pure ingrediënten. Door deze de huid in te needlen krijgt uw huid een intense boost en voorzien van alle werkzame stoffen.

Na de Microneedling behandeling krijgt de huid een extra boost en glow met Nina K’s special Crystal Masker.

Wat kost een Microneedling behandeling?

Een microneedling behandeling is al mogelijk vanaf €60,00.

Wordt een microneedling behandeling vergoed?

Een microneedling behandeling kan vergoed worden door de zorgverzekering, afhankelijk van de indicatie. Wanneer de behandeling wordt toegepast ten behoeve van acnetherapie en de behandeling van acnelittekens kan deze vergoed worden vanuit je aanvullende pakket ‘acnetherapie’. U kunt contact opnemen met uw zorgverzekeraar om na te gaan of ‘acnetherapie’ in uw pakket zit.

Is de microneedling behandeling geschikt voor mij?

Tijdens een persoonlijk intakegesprek zal één van Nina K’s experts bepalen of de Microneedling behandeling geschikt is om uw beoogde doel te behalen. Deze intake is kosteloos.