Signature Treatments

Naast de standaard gezichtsbehandelingen biedt Nina K een 5 tal signature treatments aan. Deze 5 behandelingen zijn speciaal door Nina K ontworpen voor een maximale beleving van skincare en ontspanning. Iedere behandeling bevat een unieke combinatie van een facial, aromatherapie, massages, lighttherapie.

Zen Facials

Een ontspannende gezichtsbehandeling afgestemd op uw huidtype met een massage persoonlijk door Nina K ontwikkeld. Een ware weldaad en Zen moment voor de huid en de mind.

Na de huidanalyse door een van Nina K’s experts, krijgt uw huid een reiniging met een heerlijke reinigingsmelk en een zachte peeling zal de dode huidcellen laten verdwijnen. Hierna worden de oneffenheden verwijderd. De massage die hierna volgt zal u doen wegdromen in wonderland. Tot slot wordt uw huid verwent met een heerlijk aromatisch masker aangepast aan uw huidtype.

Vitamin C Treatment

De nummer één antioxidant behandeling, geschikt voor ieder huidtype. De behandeling geeft vooral mooie resultaten bij mensen met een vermoeide huid en/of rokershuid. De therapie heeft een hydraterend en stimulerend effect. De dermis wordt gladder, steviger en krijgt een frisse uitstraling. 

Een ontspannende behandeling met optimale bescherming tegen vrije radicalen van buitenaf. Egaliserende en verhelderende werking is gelijk na de behandeling zichtbaar.

Hydra Facials

Luxe gezichtsbehandelingen die in meerdere stappen worden uitgevoerd. De huid wordt gereinigd, geëxfolieerd, verstopte poriën worden verholpen en op maat gemaakte serums worden ingesluisd in de huid. Een zachte behandeling die veilig is voor alle huidtypes.

Hydra Facials worden afgestemd op uw specifieke huidproblemen en gevoeligheidsniveau. Als u bijvoorbeeld last hebt van mee-eten en een vette huid, zullen de experts zich meer richten op een goede reiniging. Voor problemen met de huidtextuur, kan meer focus gelegd worden op peeling en glycolzuur.

Age Element Anti-aging Facials

Een nieuwe exclusieve uitgebreide anti-aging behandeling die perfect aansluit op Nina K’s missie ‘mooi en flawless oud worden’. Een gepersonaliseerde anti-aging behandeling die helemaal wordt afgestemd op de huidconditie of huidprobleem door middel van de boosters en maskers. Gecombineerd met de Natural Face Lifting massage, een intensieve liftende massage van het bindweefsel.

Wat is het doel van deze behandeling?

Het doel is om de huid zo lang mogelijk mooi en gezond te houden. Meso Age Element System doet dit door:

– Een proteïne (eiwit) te activeren dat zorgt voor een langere levensduur van de huidcellen
– De cel-activiteit verbeteren
– Het DNA van de huidcellen te beschermen
– Het neutraliseren van giftige stoffen

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Voor iedereen die wil werken op de anti-aging om het huidverouderingsproces te vertragen en de huid zo lang mogelijk mooi en gezond wil houden.

Waaruit bestaat de behandeling?

– Intensieve reiniging met een balm om de natuurlijke vetlaag te herstellen
– Milde peeling (glycolzuur, salicylzuur, amandelzuur en barnsteenzuur) om de huidcellen te activeren en de dode huidcellen te verwijderen
– Onzuiverheden verwijderen
– Vochtbalans herstellen
– Booster om de huid te activeren, keuze uit 4 specifieke boosters
– Natural Face Lifting bindweefselmassage afgestemd op de gekozen booster
– Masker (algen of vliesmasker) afgestemd op de huid en de gekozen booster
– Afsluitende verzorging