Acnebehandeling Rotterdam

Acnebehandeling door een specialist in Rotterdam

Ben jij op zoek naar een effectieve acnebehandeling in Rotterdam? Dan kun je terecht bij Nina K. In onze huidkliniek hebben wij meerdere methodes om je huid weer gaaf en glad te maken. Onze gecertificeerde huidexperts behandelen zowel je acne als je acne littekens. Met een IPL-behandeling, eventueel in combinatie met andere klinische behandelingen, herstellen we niet alleen je huid, maar ook je zelfvertrouwen. Boek je acnebehandeling in Rotterdam online via onze website.

Waarom acnebehandeling bij Nina K?

Bij Nina K beschikken we over gecertificeerde huidexperts en state of the art behandelapparatuur. Wij zorgen voor een acnebehandeling op maat, waarmee we niet alleen de acne aanpakken, maar ook je acnelittekens. Maak een afspraak in onze kliniek in Rotterdam, dan ben je verzekerd van:

  • innovatieve huidverzorging;
  • een persoonlijke aanpak;
  • een behandelplan op maat;
  • een passende oplossing voor iedere huidconditie;
  • ruim 15 jaar ervaring.

Skin services

Skin of the Future

Acne verhelpen met een acnebehandeling op maat

Acne is een verzamelnaam voor huidaandoeningen waarbij puistjes voorkomen. Meestal begint dit in de puberteit, maar ook op latere leeftijd kun je last hebben van acne. Acne kan ernstige pijn en jeuk veroorzaken en betekent vaak een deuk in het zelfvertrouwen. Het goede nieuws is dat er iets aan te doen valt.

In onze huidkliniek in Rotterdam kunnen jong en oud terecht voor een effectieve acnebehandeling in de vorm van een IPL-laserbehandeling. Zo nodig kunnen wij de IPL-behandeling combineren met andere klinische behandelingen, zoals peelings, microneedling en LED-therapie. Wij maken een behandelplan op maat dat specifiek is afgestemd op je huid voor het best mogelijke resultaat!

Gecertificeerde huidspecialisten en moderne apparatuur

In onze huidkliniek in Rotterdam werken gecertificeerde huidexperts. Zij kunnen door je huid te bekijken goed inschatten wat je huid nodig heeft. En wat ze niet met het blote oog kunnen zien, maken we zichtbaar met een huidscan. Hiermee krijgen we inzicht in je DNA en de zwakke punten van je huid. Ook kunnen we je zo gericht adviseren welke huidproducten het beste voor je huid zijn en welke je beter kunt vermijden. Zo stellen we de acnebehandeling met onze state of the art behandelapparatuur helemaal af op je huid, waardoor we een optimaal resultaat behalen.

Afspraak acnebehandeling in Rotterdam

Wil jij een afspraak inplannen voor een acnebehandeling in Rotterdam? Boek dan online een sessie op het tijdstip van je voorkeur. Wil je eerst meer weten over onze werkwijze? Of heb je een andere vraag? Laat het ons weten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0619158377 en via e-mail op info@ninak.nl.