Gezichtsbehandeling Rotterdam

Innovatieve gezichtsbehandeling bij Nina K in Rotterdam

Wil jij een professionele gezichtsbehandeling in Rotterdam, uitgevoerd door een specialist? Dan kun je terecht bij Nina K! Met onze ervaren huidexperts en state of the art apparatuur voeren wij zowel medische als cosmetische gezichtsbehandelingen uit. Of je nu behoefte hebt aan ontspanning, een grondige reiniging van je gezicht, een verjongingskuur of een van onze innovatieve behandelmethoden voor huidverbetering, wij behalen gegarandeerd resultaat. Voor een gezichtsbehandeling in Rotterdam ga je naar Nina K!

Waarom kiezen voor een gezichtsbehandeling bij Nina K?

Bij Nina K in Rotterdam werken experts op het gebied van beauty en innovatieve huidtherapie. Met een gezichtsbehandeling op maat laten wij je huid nu én in de toekomst stralen van gezondheid. Je bent bij ons verzekerd van:

  • Innovatieve huidverzorging
  • Een persoonlijke aanpak
  • Een behandelplan wat aangepast is op je behoeften
  • Een passende oplossing voor iedere huidconditie
  • Ruim 15 jaar ervaring

Skin services

Skin of the Future

Gezichtsbehandeling op maat in Rotterdam

Met onze state of the art apparatuur, ervaren huidtherapeuten en een diepgaande huidanalyse ben je verzekerd van een gezichtsbehandeling op maat. Plan een bezoek aan onze huidkliniek in Rotterdam en we maken een persoonlijk behandelplan voor je. Hiermee maximaliseren we het resultaat van de behandeling, wat ervoor zorgt dat wij gegarandeerd resultaat behalen. Neem contact op voor een gezonde en stralende huid. Voor nu en in de toekomst.

Innovatieve gezichtsbehandeling en huidverbetering

Een gezichtsbehandeling is niet alleen ontspannend, maar doet ook wonderen voor je huid. Het is de manier om je huid weer te laten stralen. Bij Nina K zoeken wij op basis van je huid en wensen de best mogelijke behandeling voor je uit. Of je nu gewoon goed voor je huid wil zorgen of je huid extra aandacht wil geven voor een speciale gelegenheid, zoals je bruiloft of een speciale zakelijke meeting, wij zorgen voor een gezichtsbehandeling die het gewenste effect heeft.

In onze huidkliniek in Rotterdam kun je terecht voor zowel een klassieke gezichtsbehandeling – gericht op gezichtsreiniging, huidverjonging of totale ontspanning – als een innovatief huidverbeteringstraject. Een huidverbeteringstraject maakt het mogelijk om bijvoorbeeld acne, huidveroudering, pigmentvlekken, littekens en vele andere huidklachten effectief te behandelen.

Wij beschikken over effectieve methodes voor zowel medische als cosmetische gezichtsbehandelingen en zorgen altijd voor een behandelplan op maat. Vertel ons wat je wensen zijn en wij passen de gezichtsbehandeling aan op je huid en wensen.

Met onze innovatieve behandelmethoden is er altijd een oplossing. Zo is onze ‘Mesoestics Age Element facial’ de eerste gezichtsbehandeling met een bewezen epigenetische werking. En is onze ‘Obagi Vitamine C’-behandeling aantoonbaar de beste in het hoogste bereik.

Gezichtsbehandeling voor mannen in Rotterdam

Ook mannen kunnen bij ons terecht voor een gezichtsbehandeling in Rotterdam. De gezichtshuid van een man is over het algemeen anders dan die van een vrouw. Hij beschikt over meer en grotere talgklieren en bevat meer collageen en elastine. Dat betekent echter niet dat hij geen verzorging nodig heeft. Maar dit vraagt wel om een aangepaste behandelwijze.

Dat is bij Nina K geen enkel probleem, wij stemmen onze gezichtsbehandelingen altijd specifiek op de huid van de cliënt af. Wij beschikken inmiddels over jarenlange ervaring met het behandelen van de mannenhuid. Hierdoor weten steeds meer mannen onze huidkliniek in Rotterdam te vinden voor een gezichtsbehandeling op maat.

Persoonlijk behandelplan voor het beste resultaat

Of je nu vrouw of man bent, jong of oud: iedereen kan bij ons terecht voor een gezichtsbehandeling. Omdat elke huid uniek is, kiezen wij voor een persoonlijke benadering. Op basis van je wensen, het oordeel van onze huidtherapeut en eventueel een huidscan, stellen wij een behandelplan op maat voor je samen. Hierdoor is het effect van de behandeling altijd maximaal! Benieuwd wat wij voor je huid kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op voor een afspraak.

Huidscan

De beste manier om de zwakke punten van je huid in kaart te brengen, is met een uitgebreide huidscan in onze kliniek in Rotterdam. Hoewel onze huidtherapeuten zeer ervaren zijn, is niet alles met het blote oog te zien. Een huidanalyse geeft ons belangrijke informatie over je huid.

Welke huideigenschappen liggen er opgesloten in je DNA? En hoeveel collageen en elastine bevat je huid? We weten het allemaal na de huidanalyse en kunnen de gezichtsbehandeling dan specifiek op je huid en wensen afstemmen.

Daarnaast kunnen we je adviseren over welke huidproducten je het beste kunt gebruiken en welke je liever wilt vermijden. Zo stellen wij als huidtherapeut een effectief behandelplan voor je op, waarmee je uiteraard nu, maar ook in de toekomst plezier zult hebben van een mooie huid.

Gezichtsbehandeling: dé oplossing voor veel huidproblemen

Heb je een huidprobleem? Blijf er niet mee rondlopen; een gezichtsbehandeling doet wonderen voor je huid. Met de juiste behandeling kunnen wij spectaculaire resultaten boeken, waardoor jij nu en in de toekomst weer vol vertrouwen door het leven stapt.

Bij Nina K in Rotterdam behalen wij al ruim 15 jaar uitstekende resultaten met de meest uiteenlopende huidproblemen. Neem gerust contact op, dit is geheel vrijblijvend, dan kijken we hoe we jou het beste kunnen helpen.

Afspraak maken voor gezichtsbehandeling in Rotterdam

Wil jij een afspraak maken voor een gezichtsbehandeling in Rotterdam? Plan dan zelf je afspraak op het tijdstip van je voorkeur via onze website. Wil je advies over welke gezichtsbehandeling het beste bij jou past? Bel ons dan vrijblijvend op 0619158377 of stuur een e-mail naar info@ninak.nl.