Huidanalyse / huidanalyse gezicht

Huidanalyse bij Nina K in Rotterdam

Een huidanalyse brengt problemen onder het huidoppervlak aan het licht. Wil je toekomstige huidproblemen voorkomen? Of bestaande huidproblemen bij de kern laten aanpakken? Dan kun je terecht bij Nina K. Wij beschikken over ervaren huidexperts en de geavanceerde apparatuur die nodig is om de zwakke punten van je huid in kaart te brengen. Ook bieden we een breed pakket van beauty en medische behandelingen aan om je huid weer in topconditie te krijgen én te houden. Boek online je afspraak voor een huidanalyse of bel ons voor meer informatie.

Waarom kiezen voor een huidanalyse bij Nina K?

Huidkliniek Nina K biedt je een unieke combinatie van beauty en innovatieve huidtherapie. Met een huidanalyse ontdekken we de zwakke plekken van je huid, waarna we onze kennis en hoogwaardige technologie inzetten om je huid niet alleen nu, maar ook in de toekomst te laten stralen van gezondheid. Je bent bij ons verzekerd van:

  • Innovatieve huidverzorging
  • Een persoonlijke aanpak
  • Een behandelplan wat aangepast is op je behoeften
  • Een passende oplossing voor iedere huidconditie
  • Ruim 15 jaar ervaring

Skin services

Skin of the Future

Huidanalyse door ervaren huidexperts

Onze huidkliniek beschikt over ervaren huidexperts die thuis zijn in zowel beauty als medische behandelingen. Deze unieke combinatie stelt ons in staat om onze medische kennis in te zetten om je huid te helen en ook om toekomstige huidproblemen te voorkomen. Door eerst een huidanalyse uit te voeren met onze state of the art apparatuur weten we precies wat er aan de hand is en kunnen we het probleem effectief behandelen.

Huidscan maakt huidtherapie effectiever

De beste manier om de zwakke punten van je huid in kaart te brengen, is met een uitgebreide huidscan in onze kliniek in Rotterdam. Hoewel onze huidtherapeuten zeer ervaren zijn, is namelijk niet alles met het blote oog waar te nemen.

Met een huidanalyse zijn wij in staat om dieper in de huid te kijken. Op deze manier kunnen wij oneffenheden, fijne lijntjes, droogheid, pigmentvlekken en een ongelijkmatige teint diepgaand analyseren en identificeren.

Welke huideigenschappen liggen er opgesloten in je DNA? En hoeveel collageen en elastine bevat je huid? Een huidanalyse brengt dit allemaal aan het licht. Hierdoor kunnen we de behandeling specifiek op je huid en wensen afstemmen, waardoor de behandeling veel effectiever is.

Onderliggende huidproblemen kunnen op tijd worden aangepakt

De informatie die een huidanalyse oplevert, maakt niet alleen onze behandelingen effectiever; maar brengt ook onderliggende huidproblemen in kaart. Hierdoor kunnen we huidproblemen ook proactief aanpakken voordat ze zichtbaar worden.

Persoonlijk behandelplan huidtherapie

Met onze state of the art apparatuur, ervaren huidtherapeuten en een diepgaande huidanalyse ben je verzekerd van een huidtherapie op maat. Wij maken een persoonlijk behandelplan voor je, waarmee we het effect van een behandeling optimaliseren. Wij behalen gegarandeerd resultaat. Of je nu man of vrouw bent. Jong of oud. Met behulp van een huidanalyse stemmen we de behandeling helemaal op je huid en wensen af.

Huidproducten advies op basis van een huidanalyse

Met een huidanalyse van je gezicht – of een ander gedeelte van je lichaam – brengen we de huidconditie en mogelijke onderliggende huidproblemen zorgvuldig in kaart. Dit zorgt er niet alleen voor dat we de behandeling specifiek op je huid kunnen afstemmen. Het geeft ons ook essentiële informatie over hoe je je huid het beste kunt verzorgen. Zo ontdekken we dus ook welke huidproducten het beste voor je huid zijn en welke je beter kunt vermijden.

Huidanalyse gezicht

Huidproblemen in het gezicht zijn altijd zichtbaar en voor veel mensen betekent dit een deuk in het zelfvertrouwen. Wij bieden diverse gezichtsbehandelingen aan om zowel de huid als het zelfvertrouwen te herstellen. Een huidanalyse van het gezicht is vaak noodzakelijk om een effectief behandelplan te kunnen samenstellen.

Omdat ons gezicht veel te verduren heeft, kan een huidproblemen diverse oorzaken hebben. Externe oorzaken van een slechte huid zijn onder andere fijnstof, guur weer, vervuiling en roken. Deze zorgen voor een versnelde huidveroudering van de gezichtshuid. Ook interne oorzaken, zoals (erfelijke) huidaandoeningen of een tekort aan bijvoorbeeld elastine en collageen kunnen een rol spelen in de conditie van je gezichtshuid. Met een huidanalyse kunnen wij de precieze oorzaak achterhalen om te bepalen welke behandeling het beste aansluit.

Huidanalyse groot voordeel voor gerichte aanpak huidproblemen

Bij Nina K behalen wij al meer dan 15 jaar uitstekende resultaten met onze unieke combinatie van beauty en innovatieve medische behandelmethodes. Heb je een huidprobleem? Blijf er dan niet mee rondlopen. Na een huidanalyse weten wij precies wat er aan de hand is en hoe we dit het beste kunnen behandelen. Het resultaat: een gezonde huid, die straalt als vanouds. Bel ons gerust, dan kijken we hoe we jou het beste kunnen helpen.

Afspraak inplannen voor huidanalyse

Wil jij een afspraak maken voor een huidanalyse bij Nina K? Plan dan eenvoudig een afspraak in via onze website. Selecteer de huidanalyse en het tijdstip van je voorkeur, dan zien we je graag verschijnen. Heb je een vraag? Bel ons dan vrijblijvend op 0619158377 of stuur een e-mail naar info@ninak.nl.