Huidkliniek Rotterdam

Nina K: innovatieve huidkliniek in Rotterdam

Zoek je een huidkliniek in Rotterdam voor een medische of cosmetische huidbehandeling? Dan kun je terecht bij Nina K! Wij maken gebruik van innovatieve behandelmethoden die door onze huidexperts worden afgestemd op je huid. Dit zorgt voor een optimaal resultaat, waardoor jij straks weer vol zelfvertrouwen door het leven stapt! Blijf daarom niet rondlopen met huidproblemen, want er valt iets aan te doen. Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak.

Waarom naar huidkliniek Nina K?

Wij zijn dé huidkliniek voor zowel cosmetische als medische huidbehandelingen in Rotterdam. Onze huidexperts combineren onze kennis van beauty met innovatieve huidbehandelingen. Zo laten we je huid niet alleen nu, maar ook in de toekomst stralen. Met Nina K kies je voor:

  • Innovatieve huidverzorging
  • Een persoonlijke aanpak
  • Een behandelplan wat aangepast is op je behoeften
  • Een passende oplossing voor iedere huidconditie
  • Ruim 15 jaar ervaring

Skin services

Skin of the Future

Dé huidkliniek in Rotterdam voor cosmetische en medische behandelingen

Een stralende huid die blaakt van gezondheid, die willen we allemaal! En met de hulp van de huidexperts van Nina K is dit voor iedereen binnen handbereik. Onze huidkliniek gebruikt hiervoor een unieke combinatie van beauty en innovatieve huidbehandelingen. Deze combinatie zorgt voor verbluffende resultaten, waardoor ook jij kunt genieten van een gezonde en stralende huid. Zowel nu als in de toekomst.

Diensten huidtherapeut Rotterdam

In onze huidkliniek kun je terecht voor zowel medische als cosmetische huidbehandelingen. De juiste behandeling maakt het mogelijk om huidaandoeningen zoals acne, couperose, pigmentvlekken en rosacea effectief te behandelen. Of om de huidstructuur te verbeteren, bijvoorbeeld om huidveroudering te vertragen of littekenweefsel soepeler en egaler te maken. Ook voor beauty behandelingen met botox en fillers ben je bij onze huidkliniek in Rotterdam aan het juiste adres.

Wij kunnen je helpen met het verbeteren van je huidconditie, het verminderen van huidveroudering en het permanent ontharen van je lichaam. Maar er is nog veel meer mogelijk. Vertel ons waar we je mee kunnen helpen en we vinden de behandeling die hierbij past. In onze huidkliniek in Rotterdam kun je onder andere terecht voor:

Huidkliniek voor mannen in Rotterdam

Ook mannen kunnen terecht bij onze huidkliniek in Rotterdam. De huid van een man is over het algemeen anders dan een vrouwenhuid. Deze bevat meer collageen en elastine en ziet er daardoor vaak voller uit. Ook bevat de huid van mannen meer en grotere talgklieren dan de huid van vrouwen. De behandeling van de huid van een man is dan ook net even anders.

Onze huidkliniek in Rotterdam heeft veel ervaring met huidbehandelingen voor mannen. Wij zorgen voor een behandelplan op maat, waarbij we de behandeling speciaal op de mannenhuid afstemmen. Zo helpen we ook mannen aan een stralende en gezonde huid. Mannen weten ons dan ook steeds beter te vinden. Inmiddels is meer dan 30% van ons klantenbestand man.

Maatwerk huidtherapie voor het beste resultaat

Man, vrouw, jong, oud; iedereen kan bij onze huidkliniek terecht. Wij maken een persoonlijk behandelplan voor je dat we helemaal afstemmen op je wensen en huid. Zo zorgen we voor het best mogelijke resultaat.

Persoonlijk behandelplan voor je huid

Je huid is uniek, net als die van ieder ander. Daarom maken wij bij Nina K voor iedereen een persoonlijk behandelplan. Op basis van je wensen en eventueel een huidscan stelt onze huidkliniek voor jou een behandelplan op maat samen om het door jou gewenste doel te behalen.

Huidscan

In onze huidkliniek in Rotterdam hebben we de mogelijkheid om een huidscan van je huid te maken. Zo leren we je huid beter kennen. We ontdekken wat de zwakke punten van je huid zijn, maar ook welke huidproducten het beste voor je huid zijn en welke je beter kunt vermijden. Ook zaken die niet met het blote oog te zien zijn, zoals je DNA, het vochtgehalte en de hoeveelheid collageen en elastine in je huid, geven ons belangrijke informatie over de kwaliteit van je huid.

Deze informatie stelt onze huidkliniek in staat om een effectief behandelplan voor je op te stellen. Zo kunnen we de juiste huidbehandeling selecteren waar je niet alleen nu, maar ook in de toekomst voordeel van zult hebben.

Blijf niet rondlopen met huidproblemen

Heb jij last van een huidprobleem? Blijf er dan niet mee rondlopen. Kiezen voor de juiste behandeling zorgt ervoor dat je straks weer vol zelfvertrouwen door het leven gaat. Bij huidkliniek Nina K in Rotterdam boeken wij al meer dan 15 jaar geweldige resultaten met het behandelen van huidproblemen. Bel ons vrijblijvend, dan kijken we hoe we jou het beste kunnen helpen.

Afspraak inplannen huidkliniek Rotterdam

Wil jij een afspraak maken bij huidkliniek Nina K in Rotterdam? Plan dan eenvoudig een behandeling via onze website. Wil je eerst meer informatie? Of je laten adviseren over welke behandeling het beste resultaat geeft? Bel ons dan op 0619158377 of stuur een e-mail naar info@ninak.nl. Wij horen graag wat we voor je kunnen doen.