Huidspecialist

Nina K: innovatieve huidspecialist

Ben je op zoek naar een gerenommeerde huidspecialist voor een medische of een cosmetische huidbehandeling? Dan kun je terecht bij Nina K! Wij bieden een unieke combinatie van beauty en innovatieve behandelmethoden. Onze huidexperts stemmen de behandeling af op je huid voor een optimaal resultaat. De kwaliteit van je huid neemt toe, waardoor jij vol zelfvertrouwen door het leven stapt! Heb je een huidprobleem? Blijf er dan niet mee rondlopen, want wij kunnen je helpen. Bel ons vrijblijvend voor meer informatie of een afspraak.

Waarom naar huidspecialist Nina K?

Wij onderscheiden ons als huidspecialist, doordat we zowel cosmetische als medische huidbehandelingen uitvoeren. Door onze kennis van beauty met innovatieve huidbehandelingen te combineren, zie je niet alleen nu resultaat, maar ook in de toekomst. Laat je huid weer stralen en maak een afspraak bij Nina K. Dan ben je verzekerd van:

  • Innovatieve huidverzorging
  • Een persoonlijke aanpak
  • Een behandelplan dat aangepast is op je behoeften
  • Een passende oplossing voor iedere huidconditie
  • Ruim 15 jaar ervaring

Skin services

Skin of the Future

Huidspecialist voor cosmetische én medische behandelingen

Wil jij ook een stralende huid die blaakt van gezondheid? Met de juiste huidbehandeling van de huidexperts van Nina K is dit voor iedereen haalbaar. Als huidspecialist zijn wij namelijk gespecialiseerd in zowel beauty als innovatieve huidbehandelingen. Hiermee boeken wij verbluffende resultaten en profiteer jij niet alleen nu, maar ook in de toekomst van de voordelen van een gezonde en stralende huid.

Diensten huidspecialist

Als huidspecialist bieden wij zowel medische als cosmetische huidbehandelingen aan. Hiermee zijn wij in staat om huidaandoeningen zoals couperose, acne, rosacea en pigmentvlekken effectief te behandelen. Verder hebben we behandelingen om de huidstructuur te verbeteren, om bijvoorbeeld littekenweefsel soepeler en egaler te maken en om huidveroudering te vertragen. En uiteraard kun je ook voor populaire beautybehandelingen zoals botox en fillers bij onze huidspecialist terecht.

Wij verbeteren de conditie van je huid, zorgen ervoor dat je mooi oud wordt en kunnen je lichaam permanent ontharen. Hiervoor hebben wij een breed assortiment aan huidbehandelingen tot onze beschikking. Je kunt onder andere bij onze huidspecialist terecht voor:

Huidspecialist voor mannen

Ook als man kun je terecht bij de huidspecialist. De huid van een man verschilt van de vrouwenhuid. Hij bevat onder andere meer collageen en elastine en is daardoor vaak voller. Ook bevat een mannenhuid meer en grotere talgklieren. De behandeling van de huid van een man vraagt dan ook om een aangepaste behandeling.

Onze huidspecialist heeft veel ervaring met het behandelen van mannen. Wij maken een behandelplan op maat, waarin de behandeling specifiek op de mannenhuid wordt afgestemd. Hierdoor is het effect van de huidbehandeling optimaal. Steeds meer mannen ontdekken de voordelen en mogelijkheden van de huidspecialist. Inmiddels is meer dan 30% van ons klantenbestand dan ook man.

Maatwerk huidtherapie voor het beste resultaat

Man, vrouw, jong, oud; iedereen die het wil kan bij onze huidspecialist terecht. Wij zorgen voor een persoonlijk behandelplan, volledig afgestemd op je wensen en huid. Maatwerk zorgt ervoor dat het effect van de behandeling optimaal is.

Persoonlijk behandelplan voor je huid

Jij bent uniek en dat geldt ook voor je huid. Daarom maakt onze huidexpert voor jou een behandelplan op maat. Op basis van je wensen, onze expertise en eventueel een huidscan maken we een behandelplan op maat om het door jou gewenste doel te bereiken.

Huidscan

Hoe meer informatie we over je huid hebben, hoe beter we de huidbehandeling op je huid kunnen afstemmen en hoe beter het resultaat. Een huidscan voorziet onze huidspecialist van essentiële informatie die niet met het blote oog is waar te nemen. Zaken als je DNA en de hoeveelheid collageen en elastine in je huid vertellen veel over de kwaliteit van je huid. Zo ontdekken we wat de zwakke punten van je huid zijn en kunnen we onze behandelmethode hierop aanpassen.

Daarnaast ontdekken we zo ook welke huidproducten je huid het beste ondersteunen, maar ook welke je beter kunt vermijden. Met deze informatie kan onze huidspecialist een effectief behandelplan voor je opstellen. En weet je meteen welke stappen je verder nog kunt nemen om je huid niet alleen nu, maar ook in de toekomst te laten stralen.

Huidprobleem? Blijf er niet mee rondlopen

Voel jij je in het dagelijks leven geremd door een huidprobleem? Daar is wat aan te doen! De juiste huidbehandeling zorgt ervoor dat je straks weer met een grote glimlach op je gezicht door het leven gaat. Nina K boekt als huidspecialist al meer dan 15 jaar geweldige resultaten met het behandelen van huidproblemen. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan onderzoeken we hoe we jou het beste kunnen helpen.

Afspraak maken bij huidspecialist Nina K?

Een behandeling bij huidspecialist Nina K plan je eenvoudig via onze website. Wil je eerst advies over welke behandeling het beste resultaat geeft? Of heb je een andere vraag? Bel ons dan op 0619158377 of stuur een e-mail naar info@ninak.nl. Wij horen graag wat we voor je kunnen doen.