Huidtherapeut Rotterdam / Huidtherapie Rotterdam

Nina K: innovatieve huidtherapeut in Rotterdam

Wil jij je huid laten behandelen door een huidtherapeut in Rotterdam? Bij Nina K kun je terecht voor diverse huidbehandelingen, zowel medisch als cosmetisch. Met innovatieve behandelmethoden die volledig op je huid worden afgestemd, behalen wij gegarandeerd resultaat. Zo stap jij straks weer vol vertrouwen door het leven! Heb je een huidprobleem? Blijf er dan niet mee rondlopen en neem vrijblijvend contact op. Dan bekijken we hoe we je het beste kunnen helpen.

Waarom naar huidtherapeut Nina K?

Bij Nina K kun je terecht voor zowel medische als cosmetische huidtherapie in Rotterdam. Wij combineren onze kennis van beauty met innovatieve huidbehandelingen om je huid nu én in de toekomst te laten stralen van gezondheid. Je bent bij ons verzekerd van:

  • Innovatieve huidverzorging
  • Een persoonlijke aanpak
  • Een behandelplan wat aangepast is op je behoeften
  • Een passende oplossing voor iedere huidconditie
  • Ruim 15 jaar ervaring

Skin services

Skin of the Future

Dé huidtherapeut in Rotterdam voor cosmetische en medische behandelingen

Een gezonde huid die er geweldig uitziet, dat willen we allemaal! Met de hulp van de huid experts van Nina K is dit voor iedereen binnen handbereik. Als huidtherapeut maken wij gebruik van een unieke combinatie van beauty en innovatieve huidbehandelingen. Hiermee zorgen wij voor een gezonde en stralende huid. Nu en in de toekomst.

Diensten huidtherapeut Rotterdam

Je kunt bij ons terecht voor zowel een medische als cosmetische huidbehandeling in Rotterdam. Met de juiste huidtherapie kunnen we onder andere huidaandoeningen zoals couperose, rosacea, pigmentvlekken en acne effectief behandelen. Maar ook het verbeteren van de huidstructuur – bijvoorbeeld om huidveroudering te vertragen of voor littekenbehandeling – is mogelijk. Ook voor beauty behandelingen met botox en fillers, uitgevoerd door een gelicenseerde huidtherapeut, ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij hebben effectieve methodes voor de behandeling van je gezicht en huid voor zowel medische als cosmetische doeleinden. Onze huidtherapeut helpt je met het verbeteren van je huidconditie, kan je lichaam permanent ontharen en kan huidveroudering verminderen. Maar dat is nog lang niet alles. Vertel ons wat we voor je kunnen doen en wij vinden de juiste huidtherapie om je te helpen. Je kunt onder andere bij ons terecht voor:

Huidtherapie voor mannen in Rotterdam

Ook mannen kunnen bij ons terecht voor huidtherapie in Rotterdam. Mannen hebben een ander type huid dan vrouwen, die over het algemeen over meer collageen en elastine beschikt. Hierdoor ziet een mannenhuid er vaak voller uit. Maar de huid van mannen heeft ook meer en grotere talgklieren dan vrouwen. Dit vraagt dan ook om een andere behandelwijze.

Als huidtherapeut in Rotterdam maken wij voor mannen een behandelplan op maat waarbij we de huidtherapie speciaal op de mannenhuid afstemmen. Zo helpen we ook mannen aan een stralende en gezonde huid. Steeds meer mannen weten onze huidkliniek in Rotterdam dan ook te vinden.

Maatwerk huidtherapie voor het beste resultaat

Of je nu vrouw of man bent, jong of oud: iedereen kan bij onze huidtherapeut terecht. Wij maken op basis van je wensen en je huid een persoonlijk behandelplan voor het best mogelijke resultaat. Wil je weten wat wij voor je huid kunnen betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Persoonlijk behandelplan voor je huid

Elke huid is uniek, daarom is de basis voor huidtherapie bij Nina K altijd een persoonlijk behandelplan. Op basis van je wensen en eventueel een huidscan stelt onze huidtherapeut een behandelplan op maat voor je samen om de door jou gewenste doelen te behalen.

Huidscan

Met een huidscan in onze kliniek in Rotterdam leren we je huid beter kennen. Zo brengt onze huidtherapeut precies in kaart wat de zwakke punten van je huid zijn, welke huidproducten je het beste kunt gebruiken en welke je beter kunt vermijden. De huidscan geeft ons informatie over zaken die niet met het blote oog te zien zijn, zoals je DNA en de hoeveelheid collageen en elastine in je huid. Hierdoor kunnen we je beter adviseren over de beste verzorging van je huid. Op basis hiervan stelt onze huidtherapeut een effectief behandelplan voor je op waarmee je niet alleen nu, maar ook in de toekomst een mooie huid zult hebben.

Blijf niet rondlopen met huidproblemen

Heb je een huidprobleem? Blijf er dan niet mee rondlopen. Met de juiste huidtherapie kun je weer vol vertrouwen door het leven gaan. Bij Nina K in Rotterdam boeken wij al meer dan 15 jaar goede resultaten met de meest uiteenlopende huidproblemen. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan bekijken we hoe we jou het beste kunnen helpen.

Afspraak maken huidtherapeut Rotterdam

Wil jij een afspraak maken voor huidtherapie in Rotterdam? Plan dan eenvoudig de behandeling van je voorkeur via onze website. Ben je op zoek naar meer informatie? Of wil jij je laten adviseren over welke behandeling het beste bij jou past? Bel ons dan op 0619158377 of stuur een e-mail naar info@ninak.nl. We horen graag hoe we jou kunnen helpen.