Laserontharing mannen / laserontharen mannen

Laserontharing voor mannen bij Nina K

Zoek je een specialist in laserontharing voor mannen? Ongewenste haargroei laat je verwijderen bij Nina K. In onze kliniek kun je als man terecht voor het laserontharen van je lichaam met IPL. Deze methode is zeer effectief en heeft een langdurige werking. Hierdoor ben je altijd strandklaar en het scheelt je dagelijks veel tijd, omdat je ongewenste beharing niet meer dagelijks weg hoeft te scheren. Maak vandaag nog een afspraak en reken af met ongewenste lichaamsbeharing!

Waarom laserontharing voor mannen van Nina K?

Bij Nina K kunnen mannen terecht voor langdurige laserontharing van hun lichaam. Wij beschikken over ervaren huidexperts en geavanceerde apparatuur om alle ongewenste lichaamsbeharing voor je te verwijderen. Mannen kiezen voor Nina K vanwege:

  • Onze innovatieve huidverzorging
  • De persoonlijke aanpak
  • Een behandelplan op maat
  • De mogelijkheid om iedere huidconditie te behandelen
  • Onze jarenlange ervaring met de mannenhuid

Skin services

Skin of the Future

Genoeg van ongewenste lichaamsbeharing?

Ben je die ongewenste lichaamsbeharing helemaal beu? Dan is het tijd om actie te ondernemen. Bij Nina K kunnen mannen die hun lichaam willen laten laserontharen terecht voor de methode IPL/laserontharing.

Deze methode is gericht op de haarzakjes. Met onze apparatuur schieten we lichtflitsen door de bovenste laag van de huid, waardoor de haarzakjes worden opgewarmd en voor langere tijd worden uitgeschakeld. Hierdoor ben je verzekerd van een langdurig resultaat.

Laserontharen met IPL is bijzonder effectief, veilig en geschikt voor mannen van alle leeftijden. Laat ongewenste beharing op je rug, buik of bovenarmen en andere plekken verwijderen en ga vol zelfvertrouwen de deur uit.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Laserontharing voor mannen zorgt voor een langdurig glad resultaat. Om van je ongewenste haargroei af te komen, heb je meerdere laserbehandelingen nodig. Hoeveel? Dat verschilt per persoon. Maar gemiddeld gaat het om 6-10 behandelingen. Na het laserontharen is 70-90% van de beharing verdwenen en de resterende haartjes zijn zo fijn van structuur dat ze nauwelijks opvallen.

Sommige mannen hoeven na laserontharing hun lichaam jaren niet te scheren. De meeste mannen komen echter een of enkele keren per jaar terug om de laserontharing behandeling te herhalen. Zo houden ze hun huid permanent glad.

Afspraak laserontharen voor mannen bij Nina K

Wil jij een afspraak maken voor laserontharing voor mannen? Plan dan direct een afspraak in via de website van Nina K. Voor het stellen van een vraag of aanvullende informatie over laserontharen bel je ons op 0619158377 of stuur je een e-mail naar info@ninak.nl.