Mesotherapie Rotterdam

Mesotherapie door een huidexpert in Rotterdam

Wil jij mesotherapie ondergaan in Rotterdam? Bij huidkliniek Nina K voorzien wij je huid snel en comfortabel van de juiste voedingsstoffen met onze MCT-injector. Afhankelijk van de ingrediënten kunnen we zo je huid verjongen of de haargroei in de hoofdhuid stimuleren – ook bij mannen! Ook cellulitis, striae en littekens kunnen efficiënt met deze techniek worden behandeld. Neem voor meer informatie contact op. Of maak direct online een afspraak voor mesotherapie in Rotterdam.

Waarom mesotherapie bij Nina K?

Bij Nina K word je behandeld door gecertificeerde huidexperts met een state of the art MCT-injector. Wij stemmen de behandeling af op je huid voor een optimaal resultaat. Maak een afspraak voor mesotherapie in onze kliniek in Rotterdam, dan ben je altijd verzekerd van:

  • innovatieve huidverzorging;
  • een persoonlijke aanpak;
  • een behandelplan op maat;
  • een passende oplossing voor iedere huidconditie;
  • ruim 15 jaar ervaring.

Skin services

Skin of the Future

Voedingsstoffen in de huid injecteren met mesotherapie

Mesotherapie is een medisch specialisme waarbij de huid wordt geïnjecteerd met vitamines, serums en natuurlijke extracten om de celactiviteit te stimuleren. Afhankelijk van de geïnjecteerde ingrediënten kan mesotherapie de huid verjongen en de haargroei in de hoofdhuid stimuleren. De resultaten zijn blijvend, maar de effecten van natuurlijke veroudering zijn niet volledig te stoppen. Hiervoor zul je periodiek een herhalingsafspraak moeten maken in onze huidkliniek in Rotterdam.

Daarnaast kan deze techniek behalve voor huidverjonging en het stimuleren van haargroei in de hoofdhuid ook worden ingezet voor de behandeling van cellulitis, striae en littekens.

Huidbehandeling met moderne MCT-injector

In onze huidkliniek in Rotterdam maken wij voor het uitvoeren van mesotherapie gebruik van een state of the art MCT-injector. Met dit apparaat kunnen we de voedingsstoffen snel en comfortabel in de huid afleveren. Afhankelijk van de te behandelen aandoening kunnen er meerdere behandelingen nodig zijn. Onze huidexperts kunnen je na een huidanalyse een goede indicatie geven van het aantal behandelingen dat je nodig hebt en het te verwachten effect. Zo kun je een goede inschatting maken van de kosten.

Afspraak maken voor mesotherapie in Rotterdam

Heb je interesse in mesotherapie in Rotterdam? Maak dan online een afspraak op het tijdstip van je voorkeur. Wil je eerst meer informatie over deze huidbehandeling? Over onze werkwijze? Of heb je een andere vraag? Stel ze gerust. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0619158377 en via e-mail op info@ninak.nl.