Microneedling Rotterdam

Microneedling door een specialist in Rotterdam

Wil jij een afspraak maken voor microneedling in Rotterdam? Dan kun je terecht bij Nina K. In onze huidkliniek combineren wij al meer dan 15 jaar huidverzorging op maat met innovatieve technieken. Met microneedling stimuleren we het lichaam met kleine naaldjes om nieuw collageen en huidweefsel aan te maken. Dit is dé manier om de huid weer glad, stevig en strak te maken en kan zowel op het gezicht als op de rest van het lichaam worden toegepast. Neem contact op voor meer informatie of boek direct je afspraak via de website.

Waarom microneedling bij Nina K?

Bij Nina K kun je terecht voor zowel medische als cosmetische microneedling. In onze huidkliniek in Rotterdam vind je zowel ervaren huidexperts als hoogwaardige microneedling-apparatuur. Met onze behandelingen maken we je huid weer glad, stevig en strak. Kies daarom voor Nina K, dan ben je verzekerd van:

  • Onze innovatieve huidverzorging
  • Een persoonlijke aanpak
  • Een behandelplan op maat
  • De mogelijkheid om iedere huidconditie te behandelen
  • Ruim 15 jaar ervaring

Skin services

Skin of the Future

Wat is microneedling?

Bij microneedling, ook wel collageeninductietherapie genoemd, wordt de huid met minuscule naaldjes gestimuleerd om meer collageen en elastine aan te maken. Dit verbetert niet alleen het uiterlijk van de huid, maar ook de kwaliteit. Deze innovatieve huidbehandeling is geschikt voor zowel het gezicht als de rest van het lichaam.

In onze huidkliniek in Rotterdam gebruiken we microneedling voor zowel cosmetische als medische behandelingen. Het is bewezen effectief bij onder andere cellulitis, striae, acne, littekens, donkere vlekken, rimpels, grote poriën, losse huid, rosacea en alopecia. Ook het stimuleren van de haargroei in de hoofdhuid bij zowel mannen als vrouwen is mogelijk.

Ervaren huidexperts en de beste apparatuur

In onze huidkliniek in Rotterdam werken ervaren huidexperts. Zij kunnen alleen al door naar je huid te kijken goed inschatten wat je huid nodig heeft. Maar niet alles is met het blote oog te zien. Door een huidanalyse verkrijgen we uitgebreide informatie over je huid, zoals je DNA en de hoeveelheid collageen en elastine in je huid. Zo kunnen we de microneedling behandeling helemaal op je huid afstemmen voor behandeling met onze state of the art behandelapparatuur.

Afspraak microneedling in Rotterdam

Wil jij een afspraak maken voor microneedling in Rotterdam? Plan een behandeling op het tijdstip van je voorkeur via onze website. Liever eerst meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Nina K is telefonisch bereikbaar op 0619158377 en via e-mail op info@ninak.nl.