Schoonheidsspecialist voor mannen / gezichtsbehandeling mannen

Wij zijn dé schoonheidsspecialist voor mannen

Zoek je een schoonheidsspecialist die gespecialiseerd is in mannen? Dan kun je terecht bij Nina K. Wij bieden al meer dan 15 jaar huidverzorging aan mannen. Onze behandelingen zijn zorgvuldig op de behoeften van de mannenhuid afgestemd voor het best mogelijke resultaat. Als man kun je bij ons terecht voor een breed scala aan huidbehandelingen, van permanente ontharing tot gezichtsbehandelingen en anti-aging. Wij behalen gegarandeerd resultaat! Bel ons vrijblijvend voor een afspraak.

Nina K, dé schoonheidsspecialist voor mannen

Wij zijn dé schoonheidsspecialist voor mannen die hun huid de verzorging willen geven die het verdient. Door onze kennis van beauty te combineren met innovatieve huidbehandelingen zorgen we ervoor dat je huid nu én in de toekomst straalt van gezondheid. Mannen kiezen voor Nina K vanwege:

  • Onze innovatieve huidverzorging
  • De persoonlijke aanpak
  • Een behandelplan op maat
  • De mogelijkheid om iedere huidconditie te behandelen
  • Onze jarenlange ervaring met de mannenhuid

Skin services

Skin of the Future

Schoonheidsspecialist speciaal voor mannen

Bij Nina K bieden wij gezichtsbehandelingen voor mannen aan die de conditie van hun huid willen verbeteren. Of je nu vanuit medische of cosmetische overwegingen je huid wil laten behandelen, wij zorgen voor een behandeling op maat. Als schoonheidsspecialist passen wij de behandeling bovendien aan op je huid. Hierbij is het ook mogelijk om een huidanalyse te laten uitvoeren. Dit geeft ons informatie over zaken die niet met het blote oog zijn waar te nemen, zoals je DNA.

Hierdoor kunnen we de behandeling specifiek afstemmen op je huid waardoor de effecten altijd optimaal zijn en we goede resultaten kunnen garanderen. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt op het gebied van huidverzorging voor mannen.

Gezichtsbehandeling voor mannen

Een van de populairste behandelingen voor mannen bij schoonheidsspecialist Nina K is de gezichtsbehandeling. Met innovatieve huidbehandelingstechnieken geven wij de mannenhuid precies de zorg die hij nodig heeft. Huidcondities als acne, een rode huid en een droge huid zijn eenvoudig op te lossen met de juiste behandeling. En bespeur je lijntjes of rimpeltjes in je gezicht? Geen nood. Met onze anti-aging gezichtsbehandeling voor mannen kunnen we de veroudering van je huid effectief vertragen. Zo blijf je er langer jong en vitaal uitzien!

Afspraak maken bij schoonheidsspecialist Nina K

Wil jij een afspraak maken bij dé schoonheidsspecialist voor mannen? Via onze website plan je eenvoudig zelf een afspraak in voor een gezichtsbehandeling of permanente lichaamsontharing. Wil je eerst meer informatie? Of je laten adviseren over welke behandeling het meest geschikt is om je huid te verbeteren? Bel ons dan op 0619158377 of stuur een e-mail naar info@ninak.nl. We horen graag wat we voor je kunnen betekenen.